Σβήνεται οριστικά: η ανάρτηση, οι φωτογραφίες της, οι χρόνοι των δρομέων και τα σχόλια. Δεν γυρίζει πίσω. Για κάτι που μπορεί να ξαναδειχτεί, πάτα «Κρύψ’ το».